Foleon in 4 eenvoudige stappen

1.
Verzamel
je content

Je beste content verdient beter dan een pdf! Combineer afbeeldingen, video’s, tekst en andere huisstijlelementen zoals fonts en logo’s en ervaar hoe ze tot leven komen.

2.
Creëer
je publicatie

Geen developers of designers nodig. Met onze geavanceerde Drag & Drop-editor heb je met minimale inspanning alle creatieve vrijheid, met gegarandeerd een spectaculair resultaat.

3.
Publiceer en promoot

Je Foleon-publicaties zijn gebouwd voor het web en geoptimaliseerd om gedeeld te worden via social media, e-mail of wat dan ook. Ze zijn interactief, responsive en werken perfect in elke browser, ongeacht het apparaat.

4.
Analyseer en optimaliseer

In tegenstelling tot pdf’s bevinden Foleon-publicaties zich volledig in de cloud. Dit geeft je ongelimiteerde toegang tot uitgebreide statistieken over het leesgedrag. Maak gebruik van waardevolle inzichten en verbeter je publicaties met iedere editie.

“Foleon stelt ons instaat om het geprinte My Volvo Magazine, vol met interessante en inspirerende content, te vertalen naar een feature-rich digitale publicatie met video en doorklikmogelijkheden. Het responsive design, perfect voor elk apparaat, laat ons een nog bredere doelgroep bereiken. Door de verkregen inzichten in gebruik, kunnen we continu blijven optimaliseren.”

Jolanda Spies, CRM Coordinator, Volvo

Content met maximale impact

Start vandaag met het behalen van indrukwekkende resultaten met top-notch webcontent.