Één platform voor iedere bedrijfsdoelstelling

Met Foleon krijgt je content de aandacht die het verdient

Creëer visuele contentervaringen die zijn ontworpen voor maximale impact. Onderzoek toont aan dat lezers 47% langer met een Foleon doorbrengen dan met traditioneel materiaal.

Inspireer klanten, boost sales, genereer leads, en verbeter interne communicatie door gebruik te maken van het flexibele platform en de krachtige templates van Foleon.


Laat je inspireren door deze prachtige Foleons gecreëerd door onze klanten.

image

P&O Cruises

BROCHURES

Deze brochure van P&O Cruises toont hun nieuwe Summer 21 & Winter 22 cruise-collectie. Met insider tips voor elke bestemming, authentieke ervaringen, dineren van wereldklasse plus comfortabele accommodatie.

Riviera Maison

CATALOGI

Deze luxe en elegante catalogus toont de nieuwste stukken uit de winter- en herfstcollectie van Riviera Maison, samen met artikelen over de nieuwste trends en hun opnieuw ontworpen projecten.

image
image

BDO

WHITEPAPER

Met deze fraai geproduceerde speciale editie toveren BDO en het creatieve bureau Scripta een saai onderwerp om in content die boeiend is en écht tot leven komt.

Unicef

MAGAZINE

Dit magazine, gemaakt door Dock35 Media, laat zien waarom Unicef goede voeding zo belangrijk vindt, hun nieuwste campagnes tegen chronische ondervoeding en verhalen van merkambassadeurs.

image
image

A.S.R

NEWSLETTERS

Deze trendnieuwsbrief duikt in trends in de techwereld en zoomt in op spraaktechnologie. De publicatie bevat lessen over zes verschillende gebruiksscenario's over spraakgestuurd zoeken en spraaktechnologie.

IDFA

EVENT MAGAZINE

IDFA is een van de meest internationaal bekende documentaire festivals ter wereld, het festival is van november tot decemer. Dit event magazine gaat in op het programma, de communicatie strategie, het bereik van hun advertenties en de sponsoring.

image
image

FostPlus

RAPPORT

Fostplus is een expert in het inzamelen, sorteren en recyclen van huishoudelijk verpakkingsafval in België. Hun jaarverslag is gevuld met fascinerende visuals, zoals boeiende GIF's en spectaculaire beelden.

“Foleon heeft ons bedrijf naar nieuwe hoogten van digitale innovatie geholpen. Het is een platform van deze tijd dat is gericht op de toekomst.”

Jared Reeder
Graphic Designer, Ernst & Young

Content met maximale impact

Start vandaag met het behalen van indrukwekkende resultaten met top-notch webcontent.